Stressforebyggende workshops

Ivitals workshops er et effektivt værktøj til at forebygge stress og bidrage til det bæredygtige arbejdsliv. Vi har en høj grad af deltagerinddragelse via konkrete værktøjer, refleksion og sparring.

Vores workshops afholdes i trygge rammer hos jer og er baseret på psykomotorisk terapi og forskning inden for stress.

Tilkøb

 • Trivselsrapport

  Få indsigt i din afdelings trivsel og få en databaseret handlevejledning.

  Trivselsrapporten giver dig som leder konkret, relevant og anonymiseret feedback i forhold til dine medarbejderes stressniveau og kropsbevidsthed. Du får indsigt i, hvordan stressniveauet fordeles over afdelingen, udviklingspunkter og anbefalede tiltag.

  Alle medarbejdere besvarer et spørgeskema omkring stress og kropsbevidsthed - det tager ca. 6 minutter. Dette besvares umiddelbart før workshoppen og en måned efter, og du får dermed indsigt i afdelingens udvikling i stress og kropsbevidsthed. Det er muligt at tilføje egne spørgsmål til målingen, som er relevante for netop jeres situation.

  Som medarbejder får du skræddersyet feedback på dine besvarelser. Dermed får du indsigt i din personlige stress- og kropsbevidsthed og dertil din egen udvikling.

  Tilkøbes rapporten sammen med en workshop, indgår tematikker fra workshoppen, i rapporten. Hertil følger en overlevering til leder i form af 45 minutters online sparring vedrørende rapport og mulige tiltag.

 • Visuelt materiale

  Styrk dine medarbejderes indlæring og anvendelse af det tillærte fra workshoppen.

  For at øge og forlænge effekten af workshoppen anbefaler vi, at tryksager tilkøbes.

  Her får du adgang til:

  Flyer med hovedpointer fra workshoppen og QR-koder til stressdæmpende øvelser:

  Plakat med stresstrappen

  Flyer og plakat fremsendes som PDF-fil. I printer derefter selv antal flyers svarende til antal deltagere. Plakater printes i ønsket antal og kan hænges op efter workshoppen.

  Sprog: Dansk & Engelsk

 • Tilmeld nyhedsbrev