ABONNEMENTER

Vælg den rigtige løsning der passer hos jer

Uanset om I er en mindre virksomhed, der søger en omkostningseffektiv løsning, en mellemstor virksomhed med behov for fleksibilitet, eller en stor organisation med specifikke krav, har vi den rette løsning til jer.

Antal brugere: 1

Samlet pris pr. måned: 35 DKK ekskl. moms

Hvor mange er I?

HVOR MANGE BRUGERADGANGE HAR I BEHOV FOR
Afdelinger eller Mindre virksomheder

Standard access

Op til 50 brugeradgange

Optimal for mindre virksomheder eller afdelinger med en fast pris på 35 DKK pr. måned pr. brugeradgang.

Mellemstore virksomheder

Scaled access

50 - 200 brugeradgange

Perfekt for virksomheder, der ønsker en omkostningseffektiv løsning, fra 20 DKK pr. måned pr. brugeradgang.

Store virksomheder og organisationer

Enterprise access

+200 brugeradgange

Ideel for store virksomheder og organisationer, der har brug for en skræddersyet løsning.
Kontakt os for pris.

Hvem benytter allerede Ivital

Få overblik over medarbejdertrivslen

Skab rammerne for en sund organisation

En platform der understøtter effektiv stressforebyggelse ved at facilitere et stærkt samarbejde mellem medarbejdere, ledere og HR.

Støtte til medarbejdere og ledere

Stressforebyggelse lige ved hånden

Gennem månedlig refleksion opnåes indsigt i belastningsgrad og vejledning til tilpassede stressforebyggende øvelser, der øger kropsbevidsthed og styrker stressresiliens. 

Kontaktinformation

Kontaktinformation

Få indblik i platformen

Book en demo med Ivital

Efterspørg en demo og lad os planlægge en uforpligtende introduktion til vores platform. Få indsigt i funktionerne og se, hvordan Ivital kan støtte jeres stressforebyggende indsats.

Vælg en dato og tid, der passer dig, så kontakter vi dig.

Tak for din booking!

Vi har modtaget din interesse for vores demo og vil følge op via e-mail inden for 1-3 arbejdsdage. Vi ser frem til at tage skridtene videre sammen med dig. 

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Trivselsanalyse

Få et dybtgående indblik i afdelingens trivsel og en databaseret handleplan.

Trivselsanalysen giver dig som leder konkret, relevant, og anonymiseret feedback om dine medarbejderes stressniveau og kropsbevidsthed. Analysen afdækker, hvordan stressniveauet fordeler sig på tværs af afdelingen, identificerer udviklingspunkter, og tilbyder anbefalede tiltag for at forbedre trivslen.

Proces og indhold

Alle medarbejdere udfylder et kort spørgeskema om stress og kropsbevidsthed, som tager cirka 6 minutter. Spørgeskemaet udfyldes umiddelbart før workshoppen og igen en måned efter, hvilket giver et klart billede af afdelingens udvikling over tid. Der er mulighed for at tilføje specifikke spørgsmål, der er særligt relevante for jeres situation.

For lederen

Du modtager en anonymiseret rapport med indsigt i medarbejdernes stressniveau og kropsbevidsthed, herunder fordeling af stressniveauer, identificerede udviklingsområder, og konkrete anbefalinger til fremtidige handlinger.

For medarbejderne

Hver medarbejder får personlig feedback baseret på deres besvarelser. Dette giver en individuel indsigt i deres egen stress- og kropsbevidsthed samt deres udvikling over tid.

Integration med workshops

Hvis Trivselsanalysen tilkøbes sammen med en workshop, vil rapporten inkludere tematikker fra workshoppen. Efter rapportens udarbejdelse tilbyder vi 30 minutters online sparring, hvor lederen modtager vejledning om rapportens indhold og de mulige fremadrettede tiltag.

Tak for din bestilling!

Vi har modtaget din interesse for vores tilkødsmuligheder og vil følge op via e-mail inden for 1-3 arbejdsdage. Vi ser frem til at tage skridtene videre sammen med dig. 

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Plakat med belastningsskalaen

For at understøtte og visualisere de stressforebyggende indsatser i det daglige arbejde, tilbyder vi en plakat med Belastningsskalaen. Denne plakat kan hænges op i afdelingen for at fungere som et referencepunkt for trivsel og stressforebyggelse.

Tag temperaturen i teamet – med eller uden leder

Prisen er oplyst i DKK og er eksklusiv moms og kørsel.

Formål

Denne workshop har til formål at fremme åben dialog og samarbejde i teamet for at identificere og adressere udfordringer og muligheder i forhold til arbejdsmiljø og trivsel. Workshoppen kan tilpasses både med eller uden lederens tilstedeværelse, afhængig af de specifikke behov og ønsker.

Udbytte

Uanset om workshoppen afholdes med eller uden leder, vil medarbejderne opnå et fælles fundament og en dybere forståelse af de tematikker, der påvirker deres arbejdsmiljø og trivsel. Gennem forskningsbaseret viden om stress og trivsel får teamet redskaber til at optimere deres samarbejde og handlemuligheder for at fremme trivsel.

Konkrete værktøjer

Deltagerne får erfaring med struktureret samtaleteknik, samt øvelser og redskaber målrettet stressforebyggelse og trivselsfremmende tiltag. Workshoppen giver praktiske værktøjer, som både ledere og medarbejdere kan anvende i deres daglige arbejde for at forbedre arbejdsmiljøet. Derudover leverer vi flyers med et konkret værktøj til stressforebyggelse og QR-koder til stressdæmpende øvelser.

Refleksion og sparring

Workshoppen indeholder tid til individuel refleksion samt sparring i grupper og i plenum. Denne proces er designet til at imødekomme gruppens specifikke behov og skabe en åben dialog, der fremmer gensidig forståelse og samarbejde.

Overlevering

Hvis lederen deltager i workshoppen, vil der efterfølgende være mulighed for sparring og vejledning til fremadrettede tiltag baseret på de indsigter, der er opnået undervejs.

Muligheder og overvejelser ved valg af workshopform

Med leder: Fordele ved at inkludere lederen i workshoppen inkluderer muligheden for direkte dialog og samarbejde mellem leder og medarbejdere, hvilket kan styrke relationerne og forbedre arbejdsmiljøet i teamet. Dog kan nogle medarbejdere opleve begrænset åbenhed i deres deling, hvis lederen er til stede.

Uden leder: Workshoppen uden leder giver medarbejderne mulighed for at dele udfordringer og bekymringer mere åbent, hvilket kan give et ærligt indblik i teamets trivsel. Efter workshoppen fremsendes en anonymiseret trivselsrapport, som lederen kan bruge til at forstå og forbedre arbejdsmiljøet. Desuden tilbydes 30 minutters online sparring og vejledning om mulige tiltag, baseret på rapportens resultater.

Forebyg og håndter stress hos medarbejdere

Prisen er oplyst i DKK og er eksklusiv moms og kørsel.

Formål

Denne workshop har til formål at styrke ledernes kompetencer til at forebygge, opfange og effektivt håndtere stress hos deres medarbejdere. Ved at forstå de komplekse årsager til stress og implementere organisatoriske tiltag kan ledere skabe en mere bæredygtig og sund arbejdskultur.

Udbytte

Lederne vil opnå dybdegående viden om de faktorer, der kan udløse stress hos medarbejderne, samt forstå konsekvenserne af langvarig stress for både individet og organisationen. Workshoppen giver indsigt i, hvordan organisatoriske forandringer kan understøtte en bæredygtig arbejdskultur, og den fremmer en fælles forståelse og et fælles sprog omkring stress. Deltagerne vil få mulighed for at reflektere over og diskutere kompleksiteten ved stresshåndtering, hvilket kan føre til nye erkendelser og forbedrede ledelsesstrategier.

Konkrete værktøjer

Lederne vil få praktisk erfaring med øvelser og værktøjer, der kan støtte samarbejdet med stressbelastede medarbejdere. De vil modtage konkret vejledning i, hvordan de bedst kommunikerer med, håndterer og støtter medarbejdere gennem forskellige stadier af stress. Værktøjerne vil være anvendelige i daglige ledelsessituationer og hjælpe ledere med at skabe et trygt og støttende arbejdsmiljø. For at støtte implementeringen af det lærte, leverer vi flyers med hovedpointer fra workshoppen.

Refleksion

Deltagerne opfordres til at reflektere over deres tidligere erfaringer med stresshåndtering inden for deres organisation samt identificere nye handlemuligheder for fremtiden. Denne refleksion vil hjælpe med at integrere læringen i deres daglige ledelsespraksis.

Sparring

Workshoppen inkluderer tid til sparring både i mindre grupper og i plenum, hvilket giver lederne mulighed for at udveksle erfaringer, lære af hinanden og udvikle kollektive strategier for at håndtere stress i deres teams.

Anbefalinger

For at maksimere udbyttet af workshoppen anbefaler vi også tilkøb af Plakat med Belastningsskalaen, som kan hænges op i afdelingen for at visualisere og understøtte stressforebyggende indsatser i det daglige arbejde.

Stressforebyggelse for ledere

Prisen er oplyst i DKK og er eksklusiv moms og kørsel.

Med kroppen som ressource

Denne workshop fokuserer på at styrke ledernes evne til at forebygge og håndtere stress, både hos sig selv og deres medarbejdere, ved at anvende kroppen som en central ressource i strategierne.

Udbytte

Deltagerne får indgående viden og praktisk erfaring, der gør dem i stand til at justere og balancere deres eget stressniveau. De får indsigt i, hvilke faktorer der kan udløse stress, og hvilke konsekvenser det kan have for dem selv og deres teams. Workshoppen skaber en fælles referenceramme, der fremmer en dybere forståelse og mulighed for nye erkendelser, hvilket styrker ledernes evne til at navigere i stressfyldte situationer.

Konkrete værktøjer

Deltagerne vil afprøve stressforebyggende øvelser baseret på den nyeste forskning, såsom vejrtrækningsøvelser, kropsscanning og teknikker til at identificere og ændre uhensigtsmæssige tankemønstre. For at sikre en effektiv implementering af det lærte, leverer vi flyers med hovedpointer fra workshoppen og QR-koder til stressdæmpende øvelser. Disse flyers kan deltagerne tage med sig som en daglig påmindelse og støtte til at anvende de tillærte teknikker.

Refleksion

Lederne opfordres til at reflektere over deres egne vaner, tankemønstre og ledelsesstrategier. Denne refleksion vil hjælpe dem med at identificere områder, hvor de kan forbedre deres egen trivsel og effektivt forebygge stress, både for sig selv og deres team.

Sparring

Workshoppen inkluderer både individuel refleksion og sparring i mindre grupper samt i plenum. Denne sparring giver lederne mulighed for at udveksle erfaringer og indsigter, hvilket fremmer kollektiv læring og udvikling.

Anbefalinger

For at maksimere udbyttet af workshoppen anbefaler vi også tilkøb af Plakat med Belastningsskalaen, som kan hænges op i afdelingen for at visualisere og understøtte stressforebyggende indsatser i det daglige arbejde.

Stressforebyggelse til medarbejderen

Prisen er oplyst i DKK og er eksklusiv moms og kørsel.

Med kroppen som ressource

Denne workshop fokuserer på at styrke medarbejdernes evne til at forebygge stress gennem konkrete strategier og viden. Ved at tage udgangspunkt i kroppen som en vigtig ressource, får deltagerne praktiske redskaber til at håndtere stress i hverdagen.

Udbytte

Deltagerne får indblik i forskellige stressstadier og symptomer samt en forståelse af, hvordan stress kan påvirke både arbejdsglæden og arbejdseffektiviteten. Vi skaber en fælles referenceramme, der hjælper med at skelne mellem travlhed og stress, og sætter fokus på, hvorfor stressforebyggelse er essentiel for både den enkelte og teamet.

Konkrete værktøjer

Deltagerne vil afprøve stressforebyggende øvelser baseret på den nyeste forskning, såsom vejrtrækningsøvelser, kropsscanning og teknikker til at identificere og ændre uhensigtsmæssige tankemønstre. For at sikre en effektiv implementering af det lærte, leverer vi flyers med hovedpointer fra workshoppen og QR-koder til stressdæmpende øvelser. Disse flyers kan deltagerne tage med sig som en daglig påmindelse og støtte til at anvende de tillærte teknikker.

Udbytte

Deltagerne får indblik i forskellige stressstadier og symptomer samt en forståelse af, hvordan stress kan påvirke både arbejdsglæden og arbejdseffektiviteten. Vi skaber en fælles referenceramme, der hjælper med at skelne mellem travlhed og stress, og sætter fokus på, hvorfor stressforebyggelse er essentiel for både den enkelte og teamet.

Refleksion

Medarbejderne inviteres til at reflektere over deres egne vaner, tanker og handlemønstre. Denne refleksion hjælper dem med at identificere personlige risikofaktorer og områder, hvor de kan implementere de lærte strategier.

Sparring

Workshoppen inkluderer både individuel refleksion og gruppesparring. Deltagerne får mulighed for at sparre i mindre grupper samt i plenum, hvilket giver dem forskellige perspektiver og styrker den kollektive læring.

Anbefalinger

For at maksimere udbyttet af workshoppen anbefaler vi også tilkøb af Plakat med Belastningsskalaen, som kan hænges op i afdelingen for at visualisere og understøtte stressforebyggende indsatser i det daglige arbejde.

Tak for din henvendelse!

Vi har modtaget din interesse for vores workshop og vil følge op via e-mail inden for 1-3 arbejdsdage. Vi ser frem til at tage skridtene videre sammen med dig. 

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.